måndag 24 april 2017

(s) och (mp): Det är sverigedemokraternas poltik ni genomdriver!

Om Morgan Johansson och Stefan Löfvén får som de vill är 80 - 90 % av dem som registrerades som ensamkommande 2015 utvisade till hösten.
Jag har aldrig någonsin i mitt 75-åriga liv haft så lite förtroende för en regering. Det som händer nu kunde jag aldrig tro skulle hända i mitt land. I mitt Sverige, som jag varit så stolt över.  

Den ena socialdemokraten efter den andra ställde sig upp på kongressen och pläderade för en annan politik - flera ville ha amnesti för de ensamkommande barnen och ungdomarna - men så avslutade de med att acceptera förslaget. Vad var det som fick er att bete er på detta sätt? Hur kunde en rektor vika sig för ledningen utan strid? Varför gav ni er så lättvindigt?
Lagd politik ligger. Det borttagna skyddsskälet kommer inte tillbaka. Inga signaler kommer att gå till Migrationsverket att kanske se annorlunda på säkerheten för hazarer i Afghanistan. 
Handläggare tror att Afghanistan är ett lätt land att gömma sig i för illasinnade släktingar. Det har Anders Fänge tydligt dementerat i ett sakkunnighetsutlåtande. 
Ensamutvisade flickor löper stor risk att stenas - enbart genom sin flykt har de brutit mot hedersnormen.
Ensamutvisade pojkar kan kanske klara sig undan släktfejden om de går över till talibanerna och börjar skjuta ihjäl människor på order. 
Samtidigt skriker arbetsmarknaden efter de här ungdomarna. Har ni frågat näringslivet?
Stefan Löfvén upprepar sitt svårförståeliga mantra: "Om vi ger amnesti till de ensamkommande som kom under 2015 kommer vi att hamna i samma situation med upp till 300 ensamkommande per dag". 
Men de som är på flykt nu vet ju att amnestin inte gäller dem! Varför skulle de då komma hit? Varför skulle de utsätta sig för denna omänskliga behandling? I ett och ett halvt års tid har signalerna gått ut: Kom inte hit, ni blir bara ivägskickade! 
Varför viker sig socialdemokraterna för sverigedemokraterna på detta sätt? Varför genomdriver man en sverigedemokratisk migrationspolitik?
Miljöpartiet - vad gör ni??? Hur kraftfullt går ni emot (s) i förhandlingarna? Gör ni verkligen ert bästa?
Jag har varit medlem i (s), gick ur pga Österleden. Sedan länge är jag med i (mp). Men skulle jag rösta idag blev det (v). Jag är nog inte ensam om detta. 


4 kommentarer:

 1. Jag är helt enig med dig.Går med V 1-maj tåget i Malmö!

  SvaraRadera
 2. Vänsterpartiet? Vad har de gjort för dessa ungdomar. Hade de velat hade de kunnat ställt krav i budgetförhandlingarna med regeringen.

  SvaraRadera
 3. Vänstern driver en human flyktingpolitik och därför får vi inte vara med i samtal/förhandlingar om flyktingpolitik en. Gå med i vänsterns majtåg. Gå med i partiet. Tillsammans är vi starka.

  SvaraRadera
 4. Det kommer att visa sig att vi behöver de här barnen! Att skicka tillbaks dem är så vidrigt grymt och otroligt fantasilöst. Jag skäms.

  SvaraRadera