lördag 29 april 2017

Ahmed: Frågar du mig vem jag är??


Frågar du mig vem jag är??
Idag berättar jag vem äntligen jag är.
Jag är en Ungdom som har lämnat sin Syster, sina kompisar, i ett Land som han växte upp men det var inte hans Land. 
Vilken Land är jag från då? Väl det är en fråga till mig också. Men Vi tror vi är från en av världens farligaste och korrupt land där min folkgrupp och plus många andra har ingen rättigheter. Ett land där deras regering har ingen kontroll över landet. ja bara taliban och personlig människor har Kontroll över allt och Styr landet.
Jag är en Ungdom som Lämnade sitt allt och vandrade till Sverige för ett säkert och bättre liv. Ja jag är invandrare i det land man några Kollar mig en människa och några kollar mig en Invandrare, en hot för Sverige, en terrorist kanske eller kanske en kriminell. 
Men nej jag har lämnat mitt Land, min familj och flydde från där bara för få leva utan att vara rädd av explosion. utan att se döda kroppar av mina vänner. Utan att springa från polisen. 
Ja jag är en kille som har varit två år i Sverige. Som lärde sig språket ja kanske inte som svenskar men jag lärde mig. Jag lärde mig svenska kultur. jag blandade mig i svenska samhället. Jag kände Svenska folket. Jag drömde för ett bättre liv. pluggade hård och är vid dörren till gymnasiet men vad fick jag??? 
Avslag för att svenska staten har betalat till våra korrupt president och regering och idag jag är hotad av utvisning till ett korrupt land land som kan bara ta mitt liv. Ett land som jag har aldrig sett. Ett land som inte accepterar mig deras medborgare.
Ja jag är Ahmed en ungdom som kämpar i Sverige för att få stanna och få ett trygg och bättre liv.
TACK FÖR DU LÄSTE.💓1 kommentar:

  1. Tack Ahmed och förlåt våra politiker för de vet inte vad de gör. Om de vet, är det en stor skam för folket i vårt land som vill välkomna dig och andra fredlösa ungdomar. Min del av svenska gränsen är alltid öppen, bara så att du vet.❤️

    SvaraRadera